3 تمرین فیزیوتراپی برای درد زانو

چه کسانی به تمرینات فیزیوتراپی زانو نیاز دارند؟

معمولا فیزیوتراپی زانو برای افرادی که دچار آسیب هایی در ناحیه مفصل یک یا هر دو زانو شده باشند، تجویز می گردد. در برخی از آسیب دیدگان، مشکلات زانو چندان شدید نیست و فیزیوتراپی به تنهایی می تواند درد و مشکلات زانوی فرد را از بین ببرد. اما در گروهی دیگر، پزشک بنا به مصلحت برای برخی افراد، پیش از انجام عمل جراحی فیزیوتراپی تجویز می کند. همچنین تمامی افرادی که در ناحیه زانو عمل جراحی انجام داده باشند، برای درمان و بهبودی هرچی سریع تر به فیزیوتراپی زانو نیاز خواهند داشت.
علاوه بر موارد فوق فیزیوتراپی زانو می تواند با افزایش دامنه حرکتی مفاصل، بر بهبود دردهای مربوط به آرتروز نیز موثر باشد. با این وجود ورزش و انجام تمرینات فیزیوتراپی برای درد زانو و دیگر قسمت های بدن، مختص گروهی خاص نیست. بنابراین افراد سالم نیز می توانند با انجام این تمرینات فیزیوتراپی، عضلات پا و اطراف زانوی خود را تقویت کرده و از بروز زانو درد در آینده، جلوگیری نمایند. در ادامه 10 تمرین موثر فیزیوتراپی برای بهبود و کاهش درد زادنو را به شما معرفی خواهیم کرد.

1-پل زانو

این تمرین بسیار ساده است. کافی است زانوهای خود را خم کنید و کف پای خود را روی زمین قرار دهید. سپس یک بالش سبک و باریک را بین دو زانوی خود قرار دهید. در حالی که بالش را میان زانوهای خود نگه داشته اید، باسن خود را از زمین بلند کنید تا زمانی که مهره های کمرتان نیز از زمین فاصله بگیرد و زانوها و شانه هایتان در امتداد یک خط راست قرار گیرند. بین 5 تا 10 ثانیه در این وضعیت باقی بمانید. پل زانو را می توان بهترین تمرین فیزیوتراپی برای درد زانو و حتی کمر و ستون فقرات دانست.

2- تقویت عضلات چهار سر با بالا آوردن مستقیم پا

 

یک تمرین فیزیوتراپی برای درد زانو که انجام آن بسیار آسان است، “بالا آوردن مستقیم پا” نام دارد. برای انجام این تمرین، باید به پشت دراز بکشید. سپس یکی از زانوهای خود را به نحوی خم کنید که کف پایتان روی زمین قرار گیرد و پای دیگر خود را دراز کنید. حال پایتان را بدون خم کردن از روی زمین بلند کنید و تا ارتفاع زانوی خم شده خود بالا ببرید. تمرین بالا آوردن مستقیم پا، عضلات چهارسر زانو را تقویت می کند.

3-خم کردن از پشت

 

هر تمرین فیزیوتراپی برای درد زانو روی تقویت یکی از بخش های مرتبط با این مفصل متمرکز شده است. خم کردن زانو از پشت نیز به تقویت همسترینگ کمک شایان توجهی خواهد نمود. حتما با این ورزش آشنا هستید و در دوران مدرسه و زنگ ورزش آن را انجام داده اید. برای اجرای این تمرین صاف روی زمین ایستاده، یک پای خود را خم کرده و پاشنه خود را تاجایی به عقب ببرید که به باسن خود ضربه ای بزنید. این تمرین را 20 مرتبه برای هرپا انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *